Olteniteanca Gabriela Cristea da in judecata postul Acasa Tv! Aceasta cere daune de 1.000.000 de euro pentru prejudicii de imagine!

In urma scandalului cu tatal sau, intretinut de Acasa TV, Gabriela Cristea a decis sa dea in judecata postul TV. Cristi Brancu a anuntat si suma pe care o cere vedeta: 1.000.000 de euro.

Relatiile din Gabi Cristea si familia sa nu au fost niciodata cele mai bune. In ultimul timp insa, lucrurile au degenerat, tatal sau acuzand-o ca si-a omorat mama prin comportamentul pe care l-a avut. Acasa TV a intretinut acest scandal, dezvaluirile lui Eugen Cristea fiind facute in emisiunile postului, scrie click.ro.

Totodata, acestea au fost promovate prin repetarea citatului „Gabriela si-a omorat mama”, dupa cum povestea Cristian Brancu in emisiunea „Agentul VIP” din aceasta seara. Acesta este motivul pentru care Gabriela a decis sa dea in judecata postul din Pache Protopopescu si sa ii ceara daune de 1.000.000 de euro pentru prejudiciile de imagine pe care i le-a adus si pentru raul pe care i l-a facut, spunea Brancu.

Gabriela Cristea s-a nascut la Oltenita pe 26 octombrie 1974

Gabriela Cristea s-a nascut la Oltenita pe 26 octombrie 1974

De unde a plecat scandalul?

Tatal prezentatoarei tv a afirmat într-o emisiune TV că ea este o „viperă” şi că şi-a „omorât mama”.

„Ăsta e adevărul. Din cauza ei a murit mama, o femeie căreia nu am ce să-i reproşez”, a explicat Eugeniu Cristea.

Gabriela a intervenit saptamana trecuta la Kanal D, unde a încercat să clarifice situaţia.

„Sunt supusă unui linşaj mediatic şi cred că tatăl meu este o unealtă în mâna unor oameni care vor să mă discrediteze. Nu a existat vreo suspiciune asupra mea, nu m-a cercetat poliţia pentru omor”, a spus ea.

„Mi s-au mai adus acuze şi nu am reacţionat pentru că eu am considerat că trebuie să ţin lucrurile în familie. Din acest moment, voi merge pe calea legală şi îmi voi apăra imaginea personală, dar şi ca om de afaceri. Am fost acuzată de crimă de un trust media. Timp de două ore ei au titrat: „Gabriela Cristea şi-a omorât mama”. Am fost acuzată de crimă. Ce fac eu acum este să actţonez împotriva lor. Am făcut plângeri la CNA, am vorbit cu avocaţii mei”, a declarat vedeta de televiziune.

Gabriela Cristea (n.26 octombrie 1974, Oltenița) este o prezentatoare de televiziune și realizatoare de programe TV, care în prezent lucrează la postul Kanal D.

Gabriela Cristea a debutat la TVR 1 în 1994, fiind prezentator al concursului Eurovision. Până în februarie 1996 a prezentat diverse emisiuni matinale și de divertisment la Tele 7abc, iar apoi până în iulie 2000 a lucrat la Pro TV ca PR Manager în campania ProNato și prezentator. În perioada noiembrie 2000 – iulie 2005 a fost prezentator de știri sportive și co-prezentator al unei emisiuni matinale la B1 TV. Din anul 2007 până în primăvara lui 2011 a lucreat la postul Kanal D, fiind prezentatoarea emisiunii reality-show „Noră pentru mama”

sursa: click.ro