Un agent de politie de la Biroul Rutier Oltenita a sesizat la D.G.A. intentia unui cetatean de a-l mitui

La data de 01 februarie a.c., ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Călăraşi, sub coordonare procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, au prins în flagrant un cetăţean care a încercat să mituiască un poliţist, oferindu-i suma de 200 de Euro

sursa foto: rtv.net

sursa foto: rtv.net

În fapt, agentul de poliţie B.M. din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi – Poliţia Municipiului Olteniţa – Biroul Rutier a sesizat D.G.A. – Călăraşi cu privire la faptul că cetăţeanul P.I. i-a promis bani pentru a nu-i întocmi dosar penal după ce l-a depistat în trafic conducând un autovehicul neînmatriculat.

La data de 01 februarie a.c.,, P.I. a fost prins în flagrant în timp ce oferea agentului de poliţie 200 de Euro cu titlu de mită

Flagrantul a fost organizat cu sprijinul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Faţă de cel în cauză a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, faptă prev. şi ped. de art. 255 Cod penal, cu referire la art. 6 din Legea 78/2000.

Conform surselor noastre, numele politistului reclamant este Bidoaie Marian. Pe aceasta cale tinem sa-l felicitam pentru modul in care a actionat.