Hi-Q, Anda Adam si trupa Bandidos la Zilele Oltenitei 2013

Desfășurarea Zilelor Olteniței va avea loc între 11 și 14 aprilie

Anul acesta Zilele Municipiului Olteniţa se vor desfăşura în perioada 11-14 aprilie, la 498 de ani de la prima atestare documentară. Primarul Petre Ţone spune că pe 13 aprilie a fost atestat documentar municipiul Olteniţa și este mai bună o aniversare legată de această dată. Iniţial se propusese ca locaţie stadionul Olteniţa, dar pentru că este distanţa mai mare de oraş şi existând varianta să nu vină prea mult public, s-a hotărât ca evenimentul să se desfăşoare în centrul municipiului. Primăria Olteniţa a încheiat un contract cu Events Management Company, cei care se vor ocupa de organizarea şi programul celor 4 zile de sărbătoare. Ţone mai spune printre altele că doreşte să continuie tradiţii, evenimente sau alte iniţiative din anii trecuţi, care au fost de bun augur pentru municipiu.

Asculta inregistrare din sedinta extraordinara a C.L. din 13 martie a.c.

Cât despre lista cu oaspeţii şi interpreţii ce vor urca pe scena olteniţeană, ea nu este completă. Cunoaștem câteva date. Astfel, prima zi este dedicată spectacolului de karaoke, a doua zi va avea invitaţi din lumea muzicii folclorice, ziua de 13 aprilie este ziua de scenă a trupei HI-Q la Olteniţa, iar pe 14 aprilie cei care vor să se distreze se vor întâlni cu Anda Adam şi trupa Bandidos.

Anda Adam

Anda Adam

Hi-q

Hi-q

Trupa Bandidos

Trupa Bandidos

Clubul Copiilor Oltenița va avea un program separat, ce va fi susţinut de copiii şi tinerii înscrişi la cercurile de muzică şi dans.

Laura Suzeanu