Nume noi în cazul dosarului legat de „permisele date pe spagă„ la Călărași! Demostene a început să-i dea în gât pe „spăgari„!

Într-un dosar înregistrat în 25.03.2013 la Tribunalul Călărași cu număr unic: 787/116/2013, apar câteva nume în cazul celebru al permiselor date pe „șpagă„ la Călărași. În afară de cei trei inclupați reținuți pe 31 ianuarie 2013, acum mai apar încă 11 inculpați. Pe 12 martie, a.c., la ultimul termen, în cazul celor trei arestați, Curtea de Apel București a decis prelungirea perioadei de arest în cazul lui Demostene si ceilalti doi. Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au respins, ca nefondate, recursurile declarate de inculpați și i-a obligt pe acestia la plata unor cheltuieli judiciare către stat in valoare de 150 lei, din care câte 50 lei onorariul avocat oficiu parţial se va avansa din fondurile MJ. De asemenea, l-a obligat pe inculpatul Demostene Nicuşor la 100 lei cheltuieli judiciare către stat.

foto: editia.ro

foto: editia.ro

La aproximativ două luni de la arestarea celor trei, în dosar apar acum alte nume, fără rezonanță însă, dar care au legătură cu suspecții. Foarte probabil ca Demostene și prietenii lui să „colaboreze„ cu organele de anchetă și “să-i dea în gât” pe cei care vroiau să obțină un permis de conducere mult mai ușor. Se știe faptul că în urma unei anchete efectuată de procurorii DGA, Demostene și apropiații lui au fost acuzați că primeau sume de bani cuprinse între 400-500 Euro de la diferiţi candidaţi care susţineau examenul practic pentru obţinerea permisului de conducere, susţinând că are influenţă asupra unui agent examinator din cadrul SPCRPCIV Călăraşi.

Citeste intreg articolul si vezi cele 11 nume care mai apar in dosarul permiselor pe „spaga” la Calarasi pe www.editia.ro !