Senatorul Iulian Dumitrescu isi onoreaza promisiunile facute in campania electorala

Senatorul Iulian Dumitrescu îşi respectă promisiunile făcute în campania electorală pentru parlamentare, când pe lângă alte proiecte de viitor unde se implică inclusiv pentru Olteniţa, el a promis că va fi alături de oameni.

Iulian Dumitrescu, senatorul colegiului 2 Calarasi

Iulian Dumitrescu, senatorul colegiului 2 Calarasi

Miezul campaniei electorale nu a fost pentru senatorul PNL Iulian Dumitrescu un scenariu pe care l-a învăţat acasă, pentru a fi redat oamenilor iar apoi sa uite ce a transmis. Ieri, 4 aprilie senatorul Colegiului 2 Călăraşi a fost alături de oameni in Oltenita la Biroul parlamentar la sediul PNL din Bd. Republicii.

Cu răbdare, empatie, răspundere şi blândeţe, Iulian Dumitrescu a fost atent la problemele tuturor celor înscrişi în audienţă, le-a ascultat rugăminţile, doleanţele dar şi sfaturile. Fiecare problemă prezentată a găsit o rezolvare în biroul senatorial, fie de moment fie de viitor, senatorul venind cu soluţii salvatoare.

Senatorul Iulian Dumitrescu aproape de oameni

Liberalul Iulian Dumitrescu a reuşit într-o şedinţă de Guvern de luna trecută, să convingă 50 de colegi să voteze ceea ce acesta a propus în plen, şi anume scoaterea de pe ordinea de zi a unei legi care ar defavoriza ţăranii. În credinţa senatorului, legea ar sărăci deţinătorii de animale şi micii cultivatori. Legea a fost retrimisă spre revizuire la comisii. Oamenii de la ţară ar fi prin această lege afectaţi, cei care au mai mult de 3 bovine, 6 porcine, 10 oi sau capre, peste 50 de familii de albine sau peste o sută de păsări. Micii fermieri ar fi avea de plătit atât impozit pe terenul agricol, cât şi impozit pe venitul agricol. Senatorul liberal Iulian Dumitrescu nu poate fi de acord cu impozitarea micilor gospodării.

Iulian Dumitrescu a reuşit să aducă investitori portughezi în localitatea Belciugatele din judeţ, pentru crearea unui parc fotovoltaic, investiţie care ajunge la 4 milioane de euro. La Spanţov a reuşit să aducă fonduri pentru primărie. O firmă italiană doreşte prin intermediul senatorului Colegiului 2 să deschidă o fabrică de paste făinoase, toate aceste intenţii practice însemnând bani la buget, dar mai ales crearea câtorva sute de locuri de muncă.

Odată cu deschiderea cabinetului parlamentar din Olteniţa, Iulian Dumitrescu doreşte să se axeze mai mult pe întâlnirile cu oamenii în teritoriu, să fie prezent de două ori pe lună la cabinetul din Olteniţa, să ajungă cât mai des în colegiul pe care-l reprezintă.

Iulian Dumitrescu a înţeles că parlamentarul trebuie să aibă o legătură permanentă cu oamenii care şi-au dat votul. Parlamentarul însă nu va veni să facă o stradă, un bloc, un parc sau să aranjeze o zonă verde dintr-un oraş.

Un parlamentar votează legi care să asigure veniturile necesare pentru un trai decent, care asigură siguranţă în domeniul sănătăţii, o pensie de care să se bucure oamenii la bătrâneţe, el votează legi care să ofere crearea unor condiţii de viaţă normală, iar senatorul Colegiului 2 este unul dintre cei care luptă pentru un viitor mai liniştit şi în siguranţă al cetăţenilor.