Tragedie pe DN4. A ucis un tânăr, după ce a depăşit neregulamentar şi a intrat pe contrasens

UPDATE 17:30 – Comunicat de Presa IPJ Calarasi

În urma accidentului a rezultat ranirea grava a conducatorului autoturismului Dacia, P. Iulian, care a decedat ulterior la un spital din Bucuresti, si ranirea usoara a pasagerului dreapta fata din acelasi autovehicul, P. Viorel (internat la un spital din Bucuresti cu diagnosticul TCC minor, traumatism facial, plaga contuza sprâncenoasa dreapta)

Conducatorul auto, V. Ionel, a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, în care sunt continuate cercetarile pentru stabilirea tuturor împrejurarilor în care s-a produs accidentul.

UPDATE 11:50 – Foto cu Iulian, tanarul ce si-a pierdut viata in urma cumplitului accident. Avea 23 de ani si o viata inainte….

" Soarta e nedreapta cu noi, de cele mai multe ori "

” Soarta e nedreapta cu noi, de cele mai multe ori „

________________________________________________________________________

Ionel V., de 19 ani, din comuna Vasilaţi se afla marţi dimineaţă, la ora 7.30 la volanul autoturismului marca Opel. Pe fondul unei depăşiri neregulamentare, în zona localității Frumușani, a pătruns pe contrasens, unde a acroşat două maşini. Una dintre ele s-a oprit în decor, iar cealaltă, o Dacie, a fost proiectată într-un copac de pe marginea drumului.

foto: ziare.com

foto: ziare.com

Şoferul Daciei, Iulian P., de 23 de ani, din localitatea Radovanu, a fost rănit grav, tânărul a murit la scurt timp după accident la un spital din Capitală. În Dacie se mai afla şi Viorel P. care a fost rănit uşor. Şoferul vinovat de accident nu consumase băuturi alcoolice. El este cercetat penal de poliţişti pentru a vedea împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Vom reveni cu amanunte !

Ai imagini foto/video de la acest eveniment? Intra aici http://www.olteniteanul.ro/martor_ocular/ si incarca fisierele !

 

Marius Dociu, Laura Suzeanu