VIDEO * Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Olteniţa va avea un nou sediu

Pensionarii din Olteniţa şi împrejurimi vor beneficia din toamna acestui an de un nou sediu de unde să îşi acoere nevoile financiare. Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Olteniţa va avea o altă locaţie. Din iarna acestui an, firma care a câştigat licitaţia pentru construcţia Casei lucrează la ridicarea noului sediu, chiar lângă cel existent.

 

Preşedintele CARP Olteniţa, Dumitru Gozdeicu, declară pentru olteniteanul.ro că banii strânşi au fost îndreptaţi către atingerea acestui scop, astfel încât se aşteaptă ca pe viitor, în afara celor 6000 de membri înscrişi, odată cu noul sediu să crească şi numărul persoanelor ce vor dori să adere la organizaţie. Atât reprezentanţii Consiliului Director al CARP Olteniţa, cât şi cei din serviciul financiar contabil ca de exemplu casierele şi economista, spun că susţin iniţiativa preşedintelui, se bucură de noua construcţie care se ridică sub ochii lor, cu atît mai mult cu cât noua clădire va fi mult mai complexă, va include mai multe servicii, inclusiv o arhivă.

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Olteniţa este una din organizaţiile non profit care reuşeşte să strângă cu fiecare an ce trece mai mulţi membri, atât serviciile oferite, cât şi dobânda la împrumut fiind din cele mai avantajoase. Pensionarii olteniţeni reuşesc astfel cu banii creditaţi să îşi acopere cheltuieli imposibil de onorat altfel, majoritatea pensiilor fiind prea mici pentru consumul cerut de viaţa socială, pensii insuficiente pentru taxe şi impozite, alte necesităţi sau nevoi personale.

Laura Suzeanu