VIDEO * Fostul viceprimar al Olteniţei Florian Cercel atacă reduta Primăriei

Una din Hotărârile de Consiliu Local întocmite în Primăria Olteniţa pentru şedinţa ordinară a lunii martie stabileşte comisia de sistematizare a circulaţiei rutiere în municipiul Olteniţa şi Regulamentul de organizare şi funcţionare al acesteia, cu modificările ulterioare. Astfel, din această comisie consilier municipal, Florian Cercel, se eliberează din funcţia de preşedinte, actualul viceprimar Ion Mavrodin numindu-se în locul acestuia. Marius Nereide va îndeplini funcţia de secretar iar funcționar public consilier de la biroul de urbanism din cadrul Primăriei Oltenița, Cristina Motrună, va fi membru în comisia respectivă.

Pe marginea analizei prin dezbatere a Hotărârii amintite mai sus, Florian Cercel cere un punct de vedere, consilierul exprimându-şi dorinţa de a fi eliberat nu doar din această funcţie, ci din toate funcţiile pe care le deţinea anterior eliberării sale prin demisia din fotoliul de viceprimar al municipiului Olteniţa. “Modul acesta de a elibera fără să ştiu şi eu, nu mi se pare corect. Puteaţi să spuneţi “se eliberează tovarăşul Cercel Florian din funcţia de preşedinte” şi completaţi şi de membru. Este voinţa mea. Trebuie să ţineţi cont de faptul că eu mi-am depus demisia. M-am retras.” au fost afirmaţiile consilierului PNL (USL) Florian Cercel.

Florian Cercel, viceprimar al municipiului Oltenita in perioada 2004 - 2012

Florian Cercel, viceprimar al municipiului Oltenita in perioada 2004 – 2012

Într-un interviu acordat olteniteanul.ro, fostul viceprimar spune că nu putea deţine în continuare funcţiile unde îşi desfăşura diverse activităţi, pentru că nu se mai află într-o poziţie publică în Executivul Primăriei Olteniţa. Cercel mărturiseşte de ce şi-a dat demisia din funcţia de viceprimar:

Laura Suzeanu