VIDEO * HI-Q si Anda Adam au adunat mii de olteniteni in centrul municipiului. Vezi secvente, interviuri si o frumoasa galerie foto

După cele două zile de sărbătoare, după amiaza de sâmbătă a continuat la Olteniţa cu vreme frumoasă, veselie, antren, animaţie, şi bineînţeles cheltuială pentru ca fiecare să se simtă cum şi-a dorit mai bine. Printre cei care au asistat la atmosfera de sărbătoare s-a aflat şi deputatul USL Raluca Surdu care a sosit în după-amiaza zilei de 13 aprilie însoţită de oamenii săi de încredere, de câţiva membri USL ai Organizaţiei din Olteniţa. Deputatul a sosit în municipiul nostru după ce a inaugurat la Spanţov biroul său parlamentar, astfel că odată cu ea au venit la Zilele Olteniţei şi câţiva ziarişti din Călăraşi. Raluca Surdu a dat mâna cu olteniţenii, a îmbrăţişat cunoscuţii, s-a plimbat printre oameni urându-le toate cele bune şi felicitându-i pentru ziua oraşului.

 

Pe scena profesională amplasată lângă primărie au urcat din nou trupe locale de dans, solişti vocali, iar spre seară au cântat pentru spectatorii strânşi în faţa scenei interpreţi şi formaţii de muzică de petrecere din Olteniţa, culminând spre ora 22,00 cu trupa HI-Q. Dana, Mihai şi Florin au mai fost la Olteniţa şi anul trecut, aceştia declarând că se simt foarte iubiţi aici.

Toţi oamenii ocupaţi se luptă cu începutul zilelor de luni, însă odată activaţi, pot să şi zboare. Acesta este mesajul noului videoclip semnat Hi-Q, “Luni”, care a putut fi vizionat în premieră în cadrul Galei On Air Music Awards, luni, 15 aprilie 2013, începând cu orele 19:00. Dana, Mihai şi Florin sunt trei aviatori care se trezesc de dimineaţă şi se mobilizează cu greu. Animaţi, fiecare, de câte o bucurie personală, ei transforma iritarea, lenea şi oboseala în bucurie, energie şi curaj.

 

Duminică, 14 aprilie şi ultima zi de sărbătoare, deşi nu a mai oferit un soare generos ca în celelalte zile, a trecut prin viaţa oamenilor prezenţi în zonă cu un program artistic variat, iar spre seară aşteptând pe una din cele mai provocatoare artiste din România, publicul a mai aplaudat alte formaţii olteniţene cum a fost „Doru de la Olteniţa” cu muzica lor aleasă cu gust, dar şi pe unul din profesorii de liceu, un iubitor de muzică de calitate cu o voce foarte frumoasă, Costel Radu, repertoriul său având o bogăţie de elemente muzicale.

 

Anda Adam, mult aşteptată de olteniţeni şi de foarte mulţi copii, a venit din nou cu drag la Olteniţa după 4 ani. Show-ul său incendiar, extrem de inspirat, o solistă perfecţionistă s-a văzut după cum a regizat întreg spectacolul său.

 

Anda lucrează împreună cu dansatorii ei de câteva săptămâni bune la conceptul şi coregrafia show-ului, care de fiecare dată este unul exploziv. Succesul de care Anda Adam se bucură la nivel internaţional i-a adus artistei o provocare pe care nu o putea refuza: o colaborare cu renumitul DJ portughez DJ Kourush Tazmini. A devenit foarte apreciată de portughezi pentru profesionalismul de care a dat dovadă acolo. Anda Adam este singura artistă din România care compune piese, premiate internaţional, nu doar pentru portofoliul propiu, ci şi pentru alţi artişti. Piesele “Cadillac”, “Show me” sau “Feel” sunt compuse de Anda Adam şi au ajuns rapid hituri internaţionale. Pentru “Show me”, Anda a fost recompensată cu premiul “Best Dance Song” la Online Music Awards, festivitate desfăşurată la Londra, unde la unul din spectacolele sale şi-a făcut apariţia într-un balon uriaş cumpărat din SUA.
Anda Adam a compus până în prezent piese şi pentru alţi artişti, printre care se numără Morris (“Because you”) sau Ella (“Suddenly”).

Redactor: Laura Suzeanu
Reporteri: Laura Suzeanu, Marius Dociu, Alexandra Sebe, Alina Dicu
Operatori: Ovidiu Ghinea, Marius Dociu