Atenţie şoferi de camioane din Olteniţa! Bulgaria restricţionează pe teritoriul ei circulaţia pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,00 tone

Biroul Ataşatului de Afaceri Interne în Republica Bulgaria informează Poliţia Judeţului Călăraşi despre introducerea unor restricţii de circulaţie pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,00 tone, pe teritoriul Republicii Bulgaria.

Serviciul Rutier Călăraşi aduce la cunoştinţa conducătorilor auto ce doresc să se deplasaseze în Republica  Bulgaria, perioadele de timp în care se vor aplica aceste restricţii:

  • în zilele de 23 şi 26 mai a.c., 5 şi 8 septembrie a.c., în intervalul orar

14.00 – 20.00;

  •  în perioada 28 iunie – 15 septembrie a.c., restricţionarea va opera în zilele de vineri (intervalul orar 18.00 – 22.00), precum şi în zilele de duminică (interval orar 14.00 – 20.00).

 

Drumurile pe care se aplică restricţia sunt cele de categoria I, precum şi următoarele segmente ale unor drumuri de categoria II:

–       II-55 Debolets – Gurcovo;

–       II-99 Burgas – Tsarevo;

–       II-11 şi II-15 Oreahovo – Mizia;

–       II-86 Plovdiv – Smolian;

–       II-19 Simitli – Gotse Delchev;

–       II-29 Dobrieh – graniţa cu România.

 

Potrivit informaţiilor noastre primite de la Biroul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţiei Călăraşi, restricţia nu se aplică transporturilor de animale vii, de mărfuri perisabile, precum şi celor de mărfuri periculoase.

 Laura Suzeanu