Campania senatorului Iulian Dumitrescu “În vizită la Senat” continuă

Campania „În vizită la Senat” a senatorului Iulian Dumitrescu continuă cu elevii Şcolii nr. 2 Curcani, ultima şcoală din aceasta localitate. Programul a constat într-o vizită în Sala de plen a Senatului, Sala Al. Ioan Cuza, vizită la balconul cu vedere pe b-dul Unirii, la biroul senatoului Dumitrescu dar şi pe fastuoasele culoare ce leagă Senatul de Camera Deputaţilor.

Sentimente de plăcere şi fascinaţie au însoţit copiii în periplul lor senatorial, ei s-au declarat foarte uimiţi de tot ceea ce au văzut, încât acestora li s-a părut un lucru deosebit până şi plimbarea cu luxosul ascensor cu însoţitor, ce duce zilnic parlamentarii către locurile lor de muncă. La finalul vizitei, senatorul Iulian Dumitrescu a acceptat o sesiune de fotografii cu întreg grupul, declarând: „Îmi face o deosebită plăcere să aduc zâmbete, bucurie pe feţele copiilor„.

Grupul a fost invitat într-un restaurant din Bucureşti pentru masa de prânz, atât masa cât şi transportul fiind asigurate de senatorul liberal.

 

Copiii au fost însoţiţi de profesor Monica Marilena Artache şi de învăţător Daniela Pandele.

Senatorul liberal Iulian Dumitrescu a dat startul încă de mai bine de o lună pentru campania “În vizită la Senat”, prin care doreşte ca elevi ai tuturor şcolilor şi liceelor din Colegiul 2 senatorial Călăraşi să viziteze şi în acelaşi timp să înveţe despre camera superioară a Parlamentului. Copiii însoţiţi de cadre didactice şi constituiţi în grupuri organizate de 20-25 de persoane au astfel posibilitatea de a se familiariza cu desfăşurarea activităţii Parlamentului, pe parcursul vizitării spaţiilor unde există Senatul şi Camera Deputaţilor. Traseul vizitat de copii include de regulă sălile de şedinţe ale Biroului Permanent şi Plenului Senatului, Biblioteca, Muzeul Parlamentului, alte săli şi saloane unde au loc activităţi parlamentare.