Clasamentul celor mai accesate siteuri de stiri din Calarasi : OLTENITEANUL.RO este lider !

De la inceputul acestui an, siteul nostru este lider de „audienta” in judetul Calarasi, conform statisticilor furnizate de siteul de contorizare al traficului pe internet, trafic.ro. Olteniteanul.ro a inregistrat in saptamana precedenta un numar de 8.459 de vizitatori, de 3,3 ori mai multi decat urmatorul site din clasament.

De remarcat faptul ca siteul observatorcl.info a cazut pe locul 5 in clasament, cu numai 2.200 de vizitatori. Salutam prezenta in clasamentul trafic.ro celor de la argumentpress.ro si oltenitatv.net.   Incepand din aceasta saptamana, in acest clasament se vor regasi si siteurile ce  au trecut la serviciile t5, ce utilizeaza scripturile google analytics.

Clasament Calarasi

Clasament Calarasi

Saptamanal vom prezenta un clasament al celor mai vizitate siteuri de informatie locala din judetul Calarasi, contorizate pe trafic.ro si google analytics. ATENTIE: nu vor fi monitorizate siteurile care prezinta stiri de interes national si care introduc articole „google friendly” ( ex. Cum se face nodul la cravata, Cum sa slabesti in doua saptamani, Metode de copiat la examene etc.)

In luna aprilie 2013, olteniteanul.ro a inregistrat 17.196 de vizitatori unici !

Infiintat pe data de 15 iunie 2008, www.olteniteanul.ro a reusit in numai o luna sa devina unul dintre cele mai puternice  siteuri informative din judetul Calarasi. Portalul de stiri al oltenitenilor inregistreaza lunar, conform siteului de contorizare TRAFIC.RO, peste 13.000 de vizitatori unici. Aproximativ 80% dintre acestia sunt clienti ai firmelor ce furnizeaza servicii internet in Oltenita. Restul de 20 % sunt olteniteni aflati peste hotare si vizitatori din diverse orase/tari care ajung pe siteul nostru ajutati de motoarele de cautare ( google, yahoo etc ) .

Ne propunem ca site-ul nostru să devină o lectură indispensabilă tuturor celor ce îl vizitează, tocmai pentru că acesta îşi propune să atingă toate domeniile vieţii sociale şi în primul rând să servească cetăţeanul. Nu ne trebuie 20 de ani să ne depăşim condiţia ci doar câteva luni. O vom face în colaborare cu toate firmele care doresc un progres pe linie financiară, dar mai ales care ştiu să aprecieze valoarea publicităţii şi viitorul computerului şi al informaţiei prelucrată pe internet. Motorul de informaţii video şi audio sau scrise pe format electronic vor fi viitorul omenirii. În ierarhia instrumentelor mass media pe primul loc se află televiziunile, urmate de informaţiile de pe internet în special televiziunile on-line. Activităţile multor firme îşi extind aria de acoperire în mediul on line. Noi ne propunem să facem parte din ambianţa decorativă a site-urilor de business, dar mai ales să devenim parte din reţeaua on line locală si in special mondială. Prin intermediul nostru, afacerile celor ce vor colabora cu noi vor deveni internaţionale şi vor fi cunoscute în toată lumea prin portretul oferit de noi.

Vom ramane “number one” şi asta o promitem pentru că avem pretenţie de la noi. Nu suntem afiliaţi politic, nu există afaceri oneroase sau dubioase în spate, ci o echipă de jurnalişti care chiar vor să facă ceva pentru oraşul lor.

Mulţumim pentru cooperare şi aşteptăm ca interesul dumneavoastră faţă de noi să fie mai presus decât orice politică de piaţă.

Marius Dociu | director OLTENITEANUL.RO