CONCURS: Castiga 500 de lei cash cu MC SERVICE si Olteniteanul.ro

De 20 de ani alaturi de tine, MC Service, cel mai bun magazin de materiale de constructii din zona Oltenitei si Olteniteanul.ro va invita la concurs!

 

La ceas aniversar, MC Service te provoaca la un exercitiu de imaginatie. Fii inspirat si alege un nume potrivit pentru showroom-ul firmei din Sos Calarasi nr 30.

 

Numele magazinului trebuie sa aiba legatura cu domeniul nostru de activitate. Numele trebuie sa fie usor de memorat si usor de pronuntat. Denumirea aleasa de tine va fi amplasata pe reclama/bannerul de pe fatada magazinului si va avea urmatoarele dimensiuni: 350 cm latime si 120 cm inaltime. Asadar, ne puteti trimite sugestii cu privire la font, la dimensiunea literelor, culoare si design. Nu exista limita pentru imaginatia voastra. Un concurs NO LIMIT !

Vom oferi doua  premii substantiale !

 

Locul 1 – Denumirea cu cele mai multe likeuri : 500 lei / CASH !

Locul 2 – a doua denumire cu cele mai multe likeuri : 250 lei / bon valoric de consumatie la Angel’s Lounge Bar

 

Concursul este “jurizat” exclusiv de voi !  Doua dintre denumirile care vor primi cele mai multe LIKE-uri vor fi declarate castigatoare , asadar “apreciaza” denumirea care iti place cel mai mult.

 

Ca sa intri in concurs, tot ce trebuie sa faci este sa te autentifici cu profilul de facebook si sa lasi comentariu in subsolul acestei pagini ! Comentariul trebuie sa contina propunerea ta pentru noua denumire a magazinului nostru. 

 

Concursul se va desfasura in perioada 7 – 31 mai 2013.  Premiile vor fi oferite in data de 5 iunie .

 

Succes si….la treaba!

 

Cu MC SERVICE, construiesti si castigi !

 

Da un LIKE paginii noastre de facebook pentru a fi la curent cu viitoarele concursuri !