O tânără din Chirnogi a decedat aseară. Se presupune că aceasta s-a sinucis

UPDATE, 24 mai | ora 16:00 – Galerie Foto * inmormantare Cosmina

Sute de persoane, printre care rude, prieteni, colegi dar si simpli necunoscuti, au condus-o astazi pe Cosmina pe ultimul drum. Atmosfera ne-a lasat fara cuvinte .. Odihneasca-se in pace !

___________________________________________________________________

UPDATE, 17:50 – Intrucat Biserica Ortodoxa condamna sinuciderea ca fiind un pacat greu, nu admite pentru astfel de cazuri oficierea obisnuitei slujbe de inmormantare.  Ca atare, slujba va fi oficiata pe scurt, de un singur preot, in afara (exteriorul) bisericii si va avea loc maine, in jurul orei 13:00 .

___________________________________________________________________

O tânără de 17 ani a încheiat angajament cu moartea. Vârsta de 17 ani este una a incertitudinilor, încă a inocenţei sufleteşti, a labilităţii şi sensibilităţii psihice, aşadar acum tinerii adolescenţi fac greşeli, în cele mai dese cazuri de nereparat.
Poliţia a fost sesizată aseară de către Camera de gardă a Spitalului Municipal Olteniţa după ce V. Daniela Cosmina de 17 ani din localitatea Chirnogi a fost adusă de urgenţă la spital de familia sa.

Cosmina s-a sinucis din cauze necunoscute

Cosmina s-a sinucis din cauze necunoscute

Tânăra a fost găsită la domiciliul din Chirnogi în stare de inconştienţă, cu un pet de 0,5 litri lîngă patul său în care fusese o substanţă nocivă după toate constatările poliţiei, soluţie care a dus la moartea fetei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi, inspector Ramona Tudor, la examinarea sumară a cadavrului acesta nu prezenta urme de violenţă, aşadar se merge pe prezumţia de sinucidere. Până la constatarea oficială a poliţiei, cadavrul se află la Serviciul de Medicină Legală Călăraşi pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor care au dus la decesul tinerei adolescente.

tanara a decedat inainte de sosirea ambulantei

Tânăra a decedat înainte de sosirea ambulanţei

Inspector Ramona Tudor mai declară pentru olteniteanul.ro că există un dosar penal de moarte suspectă, ce se va înregistra la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi, urmând ca soluţia să se stabilească în funcţie de ceea ce vor constata medicii legişti, dar şi în urma declaraţiilor din dosarul de anchetă.
Medicul de gardă al Spitalului Olteniţa a anunţat Poliţia în cursul serii trecute, la ora 20,00, după ce fata a fost adusă la spital de familia sa care a găsit-o nemişcată în casă.
Poliţiştii au făcut verificări la domiciliu, apoi au urmat anchete la spital. Potrivit informaţiilor neoficiale şi zvonurilor din apropierea casei sale, fata s-a sinucis după mai multe discuţii contradictorii cu familia.

Laura Suzeanu, Marius Dociu