VIDEO * Olteniteanul Aurel Bira a fost ales presedinte al Partidului Ecologist Roman, filiala Calarasi

La sfarsitul saptamanii trecute, sala mare a Primariei Oltenita a fost gazda Conferintei Judetene de alegeri a organizatiei Partidului Ecologist Roman Calarasi.  In prezenta a peste 100 de persoane, a fost ales, in unanimitate prin vot, presedintele organizatiei Calarasi, in persoana consilierului local, Aurel Bira.

Printre invitati ii amintim pe Danut Pop, presedinte PER  si Dumitru Bădrăgan, cel ce ocupa functia de presedinte in Consiliul National al partidului mai sus amintit. Inainte de stabilirea componenţei Biroului Permanent Judetean, au luat cuvantul invitati locali de seama printre care: Primarul Petre Tone, presedintele PD-L Oltenita, Viorel Pironea dar si Mihai Filimon, presedinte PPDD Oltenita.  [vezi video]

PER Calarasi se lauda cu membri integri si verticali ce vor sa aduca un suflu nou in politica la nivel judetean. Proaspat ales presedinte al PER Calarasi, Aurel Bira, a tinut sa salute alaturarea de partid a unor oameni precum ing Velescu Gheorghe Laurentiu, juristul Penu Marian, ing Neagu Mihai, Onofrei Cristian economist, prof. Parnac Emil, Buga Vlad, student la mediu si altii.

„Oamenii se afla in centrul stradaniilor noastre pentru o dezvoltare sustinută. Ei au dreptul la o viata sanatoasa si productiva.” Bira Aurel, presedinte PER.

Partidul Ecologist Român promoveaza o politica de centru dreapta, cu accente liberale, de transformare si modernizare a societatii romanesti, bazata pe principiul protejarii si imbogatirii resurselor vitale ale tarii : omul, resursele naturale, cultura si traditiile nationale.

Marius Dociu