Polițistul care a luat șpagă, eliberat din arest

Polițistul din Fundulea care a pretins suma de 3.500 de euro și arestat preventiv pentru trafic de influență a fost eliberat.

După ce a stat în arest 29 de zile, Tribunalul Călărași a dispus în baza art. 350 alin. 3 lit. b C.pr.pen., punerea de îndată în libertate a inculpatului Gradea Nicu, polițist în cadrul IPJ Călăraşi-Politia Oraşului Fundulea, mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Călăraşi în dosarul nr. 634/116/2013. De asemenea, „polițistul șpăgar„ trebuie să restituie suma de 3500 € către denunţătorii Stanciu Daniela şi Stanciu Tudorel. Gradea Nicu mai este obligat la plata sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Politistul a cerut şi primit de la denunţător şi soţia acestuia, suma de 3.500 euro

Politistul a cerut şi primit de la denunţător şi soţia acestuia, suma de 3.500 euro

Polițistul din Fundulea a fost condamnat la 4 ani cu suspendare după ce în luna septembrie 2012, agentul a instrumentat un accident rutier în care a fost implicat denunţătorul care, consumase băuturi alcoolice. Gradea Nicu a cerut şi primit de la denunţător şi soţia acestuia, suma de 3.500 euro, cu promisiunea că, în schimbul banilor, va .. citeste intreg articolul pe www.editia.ro