1 iunie – evenimente in Oltenita de Ziua Internationala a Copilului

În cadrul inițiativei deputatei Raluca Surdu ”Azi copii – mâine adulți – întotdeauna responsabili”, sâmbătă, 1 iunie 2013, de Ziua Internațională a Copilului, copiii prezenți în parcul central al municipiului Oltenița vor avea bucuria de a se întâlni cu personaje de basm și desene animate: Mickey Mouse, Batman, Albă ca Zăpada și Batman. Trupa de animatori Party Staff din București va încânta copii cu pictură facială, baloane modelate în figuri traznite și desene pe asfalt.

 

Declarației Raluca Surdu: ”Ca mamă, vibrez aparte ori de cîte ori este vorba despre copii. În ciuda grijilor de fiecare zi, pe 1 iunie avem a ne bucura de prichindeii și prichiduțele noastre. În plus, 1 iunie poate fi și o zi a introspecției, a redescoperirii copilului din noi, a spiritului creativ, jucăuș, curajos și neîngrădit de rigorile pe care le presupune a fi mare, a fi adult. Invit astfel pe toți, mici și mari, să redescopere jocul și joaca de dragul lor, fără mize și preocupări interesate. La mulți ani frumoși copiilor și părinților deopotrivă!”

 

Declarație Aurel Niculae: ”Sunt tată a doi băieți, iar acest lucru îmi ocupă tot timpul. Indiferent că sunt sau nu lângă ei, îmi sunt mereu în gând și îmi înseninează fiecare clipă. Sper din suflet ca fiecare părinte să simtă la fel. Prin copiii noștri ne putem redescoperi, ne putem înțelege mai bine pe noi înșine și relațiile în care am fost sau suntem. La mulți ani fără grijile maturității!”