Mitreni » Incredibil made in România: hoţii au furat porţile înaintea unui meci!

Povestea s-a petrecut acum trei săptămîni, înaintea jocului Mitreni – Frumuşani. Gazdele, locul 12, nu le-au reparat, iar duminică n-au mai putut disputa partida cu liderul Olteniţa: ”Altele-n loc n-am reuşit să punem!”

Imagine cu șeful galeriei din Mitreni, Titi Brînză, și cu poarta buclucașă, în plan secund, pe cînd nu fusese șterpelită // Foto: Oltenițeanul

Imagine cu șeful galeriei din Mitreni, Titi Brînză, și cu poarta buclucașă, în plan secund, pe cînd nu fusese șterpelită // Foto: Oltenițeanul

 

„Dom’ne, de ajuns pe şest, tiptil, e simplu. Lîngă teren e o pădure. Haşti, cum or fi făcut, ţuşti şi au dispărut!”. Acum trei săptămîni, porţile echipei Viitorul Mitreni (L5, Călăraşi) au fost furate! Se întîmpla chiar înaintea meciului cu Frumuşani.

Jocul a fost mutat de pe o zi pe alta într-un sat vecin. Mitreniul, un sat cu 4.500 de suflete, a pierdut cu 1-4. Însă duminică, trupa n-a putut evolua împotriva liderului Olteniţa: barele rămăseseră retezate! Oficialii echipei din Mitreni nu sînt surprinşi de întîmplare. Altceva îi frapează: „Cum au reuşit să taie barele?”.

„Le-au luat cu tot cu beton”
Porţile erau „securizate”. „Le pusesem ditamai betonul la bază, băgasem şi pe dinăuntru, în «miez», ca să nu le ia careva. Eram păţiţi din februarie. Bine, atunci ne-au furat o singură poartă”, explică Marius Cristea, responsabilul cu echipa. De ce nu au mutat şi meciul cu Olteniţa, ştiind că porţile erau tăiate? „Era ultima etapă. Ne-am gîndit că nu e miză. Le-om pune pînă la toamnă!”. citeste intreg articolul pe gsp.ro !