Trei barbati din Soldanu au primit cate 3 ani de inchisoare pentru talharie

Urmăriţi naţional din 21 iunie a.c., depuşi în Penitenciarul Slobozia / Bărbaţii au fost condamnaţi la câte 3  ani de închisoare pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de tâlhărie şi o tentativă la infracţiunea de tâlhărie

foto: stirileprotv.ro

foto: stirileprotv.ro

În această după-amiază, poliţiştii călărăşeni au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei închisorii emise la data de 21 iunie a.c. de Judecătoria Olteniţa pe numele lui D. Florin, de 32 ani, D. Vasile, de 23 ani şi T. Florin, de 29 ani, toţi din Comuna Şoldanu, judeţul Călăraşi, care au fost depistaţi la locuinţele unor rude de pe raza localităţii.

Cei trei au fost condamnaţi de instanţa de judecată la câte 3 ani de închisoare pentru comiterea a două infracţiuni de tâlhărie şi o tentativă la infracţiunea de tâlhărie.

La data de 27 iulie 2012, respectiv, 07 august 2012, prin ameninţare cu o ţeavă metalică ce avea ataşat la unul din capete un cuţit,  tinerii au deposedat pe 2 dintre angajaţii unei societăţi comerciale de anumite cantităţi de cereale recoltate. La o dată ulterioară, fiind mascaţi, aceştia au încercat să deposedeze un alt angajat al societăţii de cantitatea de cereale recoltată în ziua respectivă, încercare zădărnicită de paznicii societăţii. La comiterea faptelor tinerii au folosit un autoturism, fără ca unul dintre ei să posede permis de conducere.

 Bărbaţii au fost depuşi de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Călăraşi în Penitenciarul Slobozia.