A dispărut prea devreme dintre noi profesoara de dans, Daniela Durneac

UPDATE: Galerie Foto – slujba de inmormantare

_______________________________________________________________________

Dispariţia prematură a profesoarei de dans Daniela Durneac a lovit Olteniţa ca un fulger, lăsând în urmă multă durere, tristețe în familie, printre prieteni şi colegi, zeci de elevi şi părinţi consternaţi, fără să înţeleagă de ce soarta a găsit să o lovească tocmai pe ea.

 

Boala nu iartă şi atunci când loveşte, ne lasă pe toţi mai săraci cu un părinte, soţ, frate, prieten, coleg sau colaborator. În această noapte, în jurul orei 2,00 Daniela Durneac s-a despărţit de cei apropiaţi sufletului său: familie, prieteni, elevi, colegi. O mulţime de oameni trişti…lacrimi.

Nu este simplu să vorbeşti despre o astfel de persoană. Ai sentimentul că ţi-s cuvintele sărace,  că parcă nu exprimi destul de clar imaginea celui pe care-l pierzi şi l-ai cunoscut.

Daniela Durneac s-a născut la 25 februarie 1964. A fost profesor de dans la cercul de profil din cadrul Clubului Copiilor nr. 1 Olteniţa din anul 1984. Zeci de părinţi, dar şi copii de toate vârstele ţin în mâini lumânări aprinse. Gestul lor vine să aducă puţină alinare în sufletele celor din familie, dar mai ales fiicei sale, Maria.

Noi toti suntem o pulbere de stele si toti ne ducem printre ele, dar gandurile noastre alaturi de Daniela Durneac trebuie să o ocrotească acolo sus în paza lui Dumnezeu, iar alte gânduri alături de Maria, fata sa care sigur ştie că de acolo de sus, mama ei este mereu lângă gândurile şi sentimentele ei.

Dumnezeu să te odihnească în pace Daniela iar sufletul tău să umple cerul cu stelele dragostei tale faţă de copii!

Veşnică pomenire!

Pentru cei care doresc să mai fie puţin alături de Daniela Durneac, slujba de înmormântare va avea loc mâine, sâmbătă, 10 august, la biserica “Sf. Nicolae” centru din Olteniţa, începând cu ora 11,30