Fast Food * HUZ COM SRL | Produse numai din carne de pui 100 % NATURALE !

Cand mori de foame şi nu ai cum să mergi acasă pentru a mânca ce-ţi face mama sau ce-ţi faci tu, mergi de multe ori la un fast food. Pentru Olteniţa recomandăm un fast-food de excepţie: mâncare bună, multă şi preţ foarte mic, cel mai bun piept de pui din oraş 100% natural, toate produsele sunt numai din carne de pui, shaorma de pui, totul este igienic şi proaspăt.

Consumul produselor sunt indicate oricarei varste, inclusiv copiilor. Preparatele noastre pot fi servite atat la magazin , cat si acasa, pentru ca noi vi le putem oferi la pachet.

Exemple preparate HUZ COM SRL / Pietonala Argesului, langa gradinita Scolii nr 2 Oltenita

 

chees hamburger meniu aripioare meniu piept pui meniu pulpe picante pui shanghai shaorma snitel pui

 

De abia poţi merge apoi de cât de bine te saturi şi la cum te simţi !

Fast-food este acum o opţiune ieftină, rapidă, cu gust bun, într-un secol al vitezei în care timpul contează cel mai mult. Mâncarea oferită de fast food-uri este ieftină, te saturi uşor după ce o consumi şi are un gust bun. Dacă obişnuieşti să mănânci în oraş, opţiunea cea mai convenabilă este mâncarea preparată de fast food.

Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie. Asta îţi oferă un fast-food cum este la Olteniţa cel din str. Argeşului nr. 10-12, lângă grădiniţa şcolii nr. 2.

DSC_7223 DSC_7234 DSC_7238 DSC_7241 DSC_7242 DSC_7244 DSC_7245
Fast-food de excepţie pe pietonala Argeşului, lângă biblioteca orăşenească. Sigur îl remarci dacă treci pe acolo! Cele mai bune si gustoase din oras.