O tânără din Olteniţa, în comă, în urma unui accident de motocicletă

La data de 10 august a.c., ora 01.20, T. Nicolae, de 30 ani, din Călăraşi, a condus o motocicletă pe strada Prelungirea Bucureşti, din municipiul Călăraşi, şi, pe fondul nepăstrării unei distanţe de siguranţă, a intrat în coliziune faţă-spate cu un autovehiculul marca Mercedes, condus de Z. Marius, de 31 ani, din municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa.

foto:news24.ro

foto:news24.ro

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului motocicletei şi vătămarea corporală gravă a lui M. Andreea, de 17 ani, din municipiul Olteniţa, judeţul Călăraşi, pasageră pe motocicletă.

Poliţiştii, deplasaţi la faţa locului pentru investigarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, au constatat că cel care conducea motocicleta posedă permis de conducere, ambii conducători auto fiind testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Pasagera de pe motocicletă nu purta cască de protecţie, în momentul impactului.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă. Incadrarea penală va fi stabilită în funcţie de numărul de zile de spitalizare.

Conform surselor noastre, tânăra se află în acest moment internată la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni” din Bucureşti. Medicii au apelat la varianta comei induse pentru investigaţii medicale şi din care Andreea va fi trezită în zilele următoare, în fucţie de evoluţie. Potrivit ultimelor informaţii , starea tinerei de 17 ani s-a ameliorat. Vom reveni cu informaţii !

Andreea (foto stanga) nu purta casca de protectie in momentul impactului, fiind ranita grav

Andreea (foto stanga) nu purta casca de protectie in momentul impactului, fiind ranita grav | sursa foto: facebook

Marius Dociu