Olteniţenii sunt invitaţi să viziteze Târgul Vesel din Parcul Mare al municipiului

Olteniţenii vor avea ocazia în următoarele zile să privească o expoziţie unicat pentru municipiul nostru, iar cine este amator poate să şi cumpere din produsele expuse. Profesor Adina Voicu de la Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” a gândit un “târg vesel” ca o pată de culoare în oraşul unde foarte rar se desfăşoare evenimente de acest gen.

Acţiunea se derulează în parteneriat cu ONG-ul Dunare.edu, în cadrul expoziţiei fiind prezenţi voluntari ce vor ajuta la strângerea de fonduri în vederea organizării unor activităţi pentru copii în ultima săptămână din luna august pentru evenimentul Bâlci-Fest. “Copiii olteniţeni vor fi implicaţi în multe activităţi educative şi vor primi diplome dar şi premii pentru performanţele lor. Strîngerea de fonduri pentru finanţatea altui eveniment înseamnă o combinare a utilului cu plăcutul. Este prima expozitie de acest fel si se va întinde pe prima alee din Parcul Mare. Până acum sunt 14 artizani prezenţi cu obiecte, accesorii şi alte produse. Îmi doresc ca oamenii din oraş să vadă o alternativă a frumosului, să vadă ceva de bun gust. Dacă va ieşi bine şi se va dori, voi organiza acest eveniment în fiecare lună, iar cei mici şi tinerii vor putea învăţa de la creatori cum se execută un lucru, pentru ca totul să fie interactiv. Cine va dori să cumpere ceva din expoziţie o poate face, iar cine vrea să înveţe va avea ocazia să înveţe apoi, în ideea de frumos şi calitate.” declară pentru olteniteanul.ro prof. Adina Voicu.
Expoziţia se adresează atât adulţilor, cât şi copiilor şi tinerilor. Aceasta se va întinde pe o perioadă de 3 zile şi anume 9, 10, 11 august, între orele 10,00 şi 19,30.

Laura Suzeanu