Un băieţel de 7 ani s-a înecat în Argeş, la Budeşti

Un echipaj profesionist de căutare – salvare din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti a fost solicitat să acţioneze, cu o barcă pneumatică, pentru căutarea unui copil în vârstă de 7 ani, care s-a înecat în râul Argeş

foto: obiectiv-online.ro

foto: obiectiv-online.ro

În data de 11.08.2013, ora 17.07, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe râul Argeş, pentru căutarea unei persoane de sex masculin în vârstă de 7 ani (băiat – Răducu T.), despre care se cunoştea că s-ar fi înecat.
Operaţiunile de căutare – salvare a persoanei s-au desfăşurat timp de aproximativ o oră şi 45 de minute.
La ora 18.55, echipajul de căutare – salvare din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au găsit persoana înecată pe Argeş, pe care au extras-o din apă cu echipamentele specifice şi au predat-o unui echipaj al ambulanţei din Budeşti.
S-au efectuat manevre de resuscitare timp de aproximativ 45 de minute, însă fără nici un rezultat, copilul fiind declarat decedat.
Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care băiatul în vârstă de doar 7 ani şi-a pierdut viaţa în apa râului Argeş.