CONCURS ! Castiga unul din cele 3 boilere oferite de MC SERVICE cu un simplu SHARE pe facebook !

Esti utilizator facebook? Daca nu , fa-ti un cont acum si intra in concursul organizat de OLTENITEANUL.RO si MC SERVICE !

 

 

Toamna, unii numara bobocii. Noi numaram ofertele !

De acum, orice oltenitean isi permite apa calda. Castiga unul dintre cele 3 boilere oferite ca premii cu un simplu SHARE. . Pentru a te inscrie in concurs e de ajuns de dai share acestei fotografii pe peretele tau apoi sa dai un like paginii noastre de facebook – https://www.facebook.com/magazinconstruct .

Regulament de participare: Pentru a fi inscris in concurs trebuie sa dai un like paginii nostre de facebook https://www.facebook.com/magazinconstruct apoi sa distribui/share fotografia afisata pe peretele paginii , cea care anunta concursul nostru. Pentru a putea fi contorizat de catre noi, share-ul trebuie sa fie public ( vezi setarile de confidentialitate ale profilului tau) . In concurs se pot inscrie doar persoane ce locuiesc in judetul Calarasi si care au un profil de facebook de cel putin 6 luni. Concursul se incheie pe data de 1o octombrie 2013 . Pe 15 octombrie 2013, numele participantilor vor fi introduse intr-o urna de unde vor fi extrasi cei trei castigatori. Pentru transparenta, extragerea va fi filmata si transmisa In Direct pe www.olteniteanul.ro, marti 15 octombrie, ora 12:00 !

Premiul 1 – Boiler marca Eldom, 100 L

Premiul 2 – Boiler marca Eldom, 80 L

Premiul 3 – Boiler marca Eldom, 50 L

Valoarea totala a premiilor: 1258 lei.

Mult succes tuturor!

***********************************************