Copiii de la AS Vulturii, in haine noi dupa o donatie a fostei gimnaste, Ecaterina Szabo

Odata cu inceperea anului scolar s-a dat si startul pregatirilor in cadrul asociatiei sportive „Vulturii” din Oltenita. Tinerii fotbalisti olteniteni au reinceput antrenamentele sub bagheta profesorului Nicolae Eftene. Pe terenul sintetic din incinta complexului Aqua Parc, am asistat la un joc scoala intre pustii nascutii intre anii 2000 -2002 si care vin cu inima deschisa si dorinta de afirmare la fiecare sedinta de pregtire.

Asociatia Sportiva „Vulturii”, a carui presedinte este profesorul Nicolae Eftene, a primit saptamana trecuta o donatie importanta, constand in chipament sportiv, din partea fostei mari gimnaste, Ecaterina Szabo. Cu aceasta ocazie, presedintele asociatiei a tinut sa multumeasca atat familiei gimnastei, cat si cluburilor sportive care au participat la actiunea organizata de fosta mare campioana a Romaniei.  – vezi video –

Antrenorul micilor fotbalisti ne-a declarat ca printre copiii pe care ii pregateste se gasesc si cateva talente innascute, tineri care prin pragatire, devotament si seriozitate ar putea ajunge la mari echipe din prima liga nationala. Juniorii, plini de emotie la vederea camerei de filmat, ne-u spus ca practica fotbalul cu o mare placere si ca viseaza sa devina fotbalisti de top, precum starurile Neymar, Ribery ori Cristiano Ronaldo. – vezi video –

Asociatia Sportiva „Vulturii” a luat fiinta in anul 2009 in cadrul scolii „Spiru Haret” din Oltenita la initiativa profesorului de educatiei fizica si sport, Nicolae Eftene.

In anul 2011, echipa de fotbal a asociatiei a luat parte la startul ligii a IVa la fotbal, competitie organizata de AJF Calarasi. In prezent, doua echipe de copii ( nr nascuti in anii 2000 – 20001 ) sunt angrenate in competiile judetene de fotbal dedicate juniorilor si cadetilor.

Marius Dociu