Pompierii calaraseni s-au clasat pe locul II la faza finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă

Pe parcursul săptămânii precedente, în judeţul Bacău, mai exact, în perioada 3 – 6 septembrie, s-a desfăşurat etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă – ediţia 2013.

DSC_0102

La această etapă au participat cele mai bune 12 loturi sportive ale inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă din ţară, echipe reprezentative ale judeţelor: Mureş, Bihor, Timiş, Mehedinţi, Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Sibiu, Călăraşi şi lotul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Bucureşti.

DSC_0133

În urma desfăşurării celor 4 probe ale Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Ştafeta 4 x 100 metri” şi „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, clasamentul general pe echipe a fost următorul: locul I – I.S.U. Bacău, locul II – I.S.U. Călăraşi, locul III – I.S.U. Iaşi şi locul IV – I.S.U. Suceava.

DSC_0262

La festivitatea de premiere, care a avut loc în data de 6 septembrie, pe platoul din faţa Primăriei Oneşti, celor mai merituoşi sportivi le-au fost acordate de către organizatorii competiţiei: diplome, medalii, cupe şi premii.