Echipa sportivă din Olteniţa a venit de la Snagov cu locul III

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Ilfov în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană Sportul pentru toţi Ilfov şi Federaţia Română Sportul pentru toţi a organizat în perioada 17-20 noiembrie 2013 cea de-a patra ediţie a Trofeului “Multisport Ilfov”. La noua bază de pregătire olimpică de la Snagov au participat 5 echipe din 4 judeţe: Ilfov, Călăraşi,Vâlcea şi Buzău. Sporturile care au fost incluse anul acesta în program au fost: volei mixt, streetball şi orientare turistică.

 IMG_20131019_104841

Judeţul Călăraşi s-a clasat pe locul III, obţinând locul II la volei, iar locul III pentru streetball şi orientare turistică.

Din lot au făcut parte patru profesori şi patru profesoare, conform regulamentului concursului.

IMG_20131019_114543

Acţiunea a fost organizată de Casa Corpului Didactic Ilfov, Federaţia Română Sportul pentru Toţi şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Ilfov. La celelalte ediţii judeţul Călăraş a obţinut locu I în urma clasamentelor, dar şi altele au fost probele: tenis de masă, şah şi volei. Această activitate este destinată cadrelor didactice şi auxiliare” declară profesor Cristiana Drăgan, preşedinte Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Călăraşi. Aceasta mai spune că este mulţumită de prestaţia colegilor de anul acesta dat fiind şi timpul scurt în care au fost convocaţi. Profesoara Drăgan speră ca anul viitor să obţină din nou locul I ca anul trecut.

IMG_20131019_210929

 “Multisport Ilfov” este un proiect ce îşi propune crearea unui spaţiu de discuţie pentru operatorii din domeniul sportiv interesaţi în a discuta şi în a împărtăşi experienţa lor proprie. Scopul acestei întâlniri este de a construi o platformă comună informală şi non-formală privind educaţia prin sport.

 Laura Suzeanu