La Termourban Olteniţa, directorul Cornel Ştefănescu a fost înlocuit cu subinginerul Marin Şumudică

Luna aceasta s-a schimbat conducerea Termourban Olteniţa, Cornel Ştefănescu fiind revocat din funcţie. Cu aceeaşi dată cu care Ştefănescu a fost revocat a fost numit în funcţia de administrator-director interimar al Termourban ing. Marin Şumudică. Potrivit Hotărârii de Consiliu Local iniţiată în acest sens, Şumudică va rămâne în această funcţie până la numirea unui administrator-director al Termourban. Salariul de bază al acestuia a fost stabilit la 3.342 lei, la care se adaugă sporul de vechime.

Cornel Ştefănescu rămâne în continuare în serviciul Termourban, dar pe un post confecţionat de conducerea Primăriei Olteniţa. Este vorba de înfiinţarea postului de director tehnic, post ce va fi în subordinea administratorului-director interimar şi va avea în subordine compartimentele cu specific tehnic existente în cadrul societăţii.

Nici la acest moment nu cunoaştem motivul acestor schimbări şi înfiinţărea de posturi noi, pentru că nu ni s-a adus la cunoştinţă motivaţia.

De asemenea, nici unul din cei doi, respectiv directorul interimar Şumudică şi directorul tehnic Ştefănescu nu a dorit să dea vreo declaraţie de presă. Solicitarea noastră de a realiza un interviu s-a concretizat în amânări de la o zi la alta, iar mai târziu refuzul de a mai răspunde verbal apelurilor noastre.

Noi suntem în continuare deschişi dialogului, cu atât mai mult cu cât olteniţenii doresc să afle prin intermediul nostru ce presupun aceste schimbări, când vor avea locatarii de la blocuri căldură şi apă caldă.

Apartamentele din Olteniţa nu primesc în acest moment apă caldă sau căldură, o situaţie extrem de neplăcută, dar mai ales dificilă pentru cei care locuiesc la blocuri şi nu au centrală proprie de apartament, fapt nemaiîntâlnit în municipiul nostru de foarte multi ani.