Consilierul Costinel Milescu face un remember: în primărie există un studiu de fezabilitate privind construcţia a 16 locuri de casă

Discuţiile pe marginea unei hotarâri de Consiliu Local privind stabilirea destinaţiei unor terenuri ce aparţin domeniului privat al municipiului Olteniţa au dezvăluit existenţa unui teren sistematizat, ce se poate folosi pentru construirea de locuinţe.

Conform hotărârii, s-a stabilit concesionarea terenurilor prin licitaţie publică pentru construcţia de locuinţe proprietate personală. Fostul primar al municipiului Olteniţa Costinel Milescu a ţinut să precizeze celor prezenţi în consiliu că există un studiu de fezabilitate privind posibilitatea construirii unor locuinţe private lângă calea ferată, în vecinătatea staţiei meteo. “Există în Primărie la Serviciul Urbanism acest studiu de fezabilitate unde se arată că mai sunt 16, 17 locuri. Terenul este sistematizat, îndeplineşte toate condiţiile conform Lg 10 alimentare cu energie electric, canalizare, apă potabilă.” declară Costinel Milescu. De la Serviciul de Urbanism, ing. Cristina Motrună nu îşi aminteşte de existenţa acestui studiu, intervenţia consilierului Cercel arătând apoi că în primărie s-a făcut un inventar al studiilor de fezabilitate, astfel încât se poate găsi ce se caută.

Primarul Petre Ţone a cerut Cristinei Motrună să îi pună la dispoziţie respectivul studiu de fezabilitate.