Patinoar la Oltenita ! Inaugurarea va avea loc pe 6 decembrie * Vezi cat va costa o ora pe patine !

Primăria Municipiului Olteniţa va inaugura vineri, 6 decembrie a.c., ora 18,00, bradul de Crăciun şi patinoarul. Ambele vor fi amplasate în Parcul Central.  Patinoarul este artificial iar firma ce se ocupă cu montarea lui a calculat pentru Olteniţa o chirie de aproximativ 150.000 lei pe trei luni de funcţionare. Pentru ca patinoarul să fie functional este nevoie de alimentarea cu energie electrică, puterea instalata fiind de 100 kw/h.

featpatinuaR

Autorităţile locale speră să scoată din închirierea patinelor plata curentului electric pe cele trei luni de funcţionare şi cheltuielile investite în patinoar. Aşadar pentru două ore de plăcere pe gheaţă, olteniţeanul va plăti 10 lei, patinele putându-se închiria din incinta Clubului Copiilor, în vecinătatea căruia se va amplasa patinoarul. În cazul în care nu se vor acoperi cheltuielile din închirieri, diferenţa va fi suportată din bugetul local printr-o rectificare bugetară.

DSC_1166

Patinele de închiriat ce se vor rula vor fi în număr de 70.

Ziua inaugurării celor două elemente hibernale va fi celebrată şi cu băuturi calde ce vor fi comercializate de agenţii comerciali situaţi în 3 căsuţe din lemn din apropierea patinoarului.