VIDEO * Diversitate şi imaginaţie la Mister Boboc “Nicolae Bălcescu” 2013

Elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Bălcescu” şi-au ales vineri, 15 noiembrie, cei mai frumoşi boboci, în cadrul unui concurs de Mister, ce s-a desfăşurat în Sala Mare a Primăriei Olteniţa.

foto: facebook

Deşi s-a întârziat puţin, seara balului a fost una deosebită, plină de momente artistice, dansuri și probe surpriză care au stârnit ropote de aplauze. Cei 6 boboci care au aspirat la titlul de Mister au purtat cu voinţă lupta pentru titlu.

Aşadar, concurenţii au fost provocaţi în exerciţii de imaginaţie, talent, stil. Prezentările acestora au fost foarte bine gândite şi cu detalii semnificative pentru personalitatea fiecăruia dintre ei.

Clasa organizatoare a fost clasa de filologie a profesoarei Geanina Podocea, a 12-a C.

Clasamentul a fost următorul:

Mister Popularitate Pârvu Adrian

Locul III Orneaţă Adrian

Locul II Lefegiu Andrei

Locul I Tudor George

Mister Boboc Babătă Alexandru

Emoţii de final, emoţii că s-a terminat o pagină extraordinară din albumul de amintiri, aplauze, lacrimi ale celor din a XII-a care se despart în câteva luni de anii de licu, mulţumiri, fotografii, aşa s-a încheiat ceea ce am putea numi cu certitudine un adevărat spectacol, muncit serios şi cu responsabilitate. Mulţumirile se îndreaptă firesc spre părinţii care au înţeles că trebuie să susţină tinerii, spre organizatorii care au realizat că munca serioasă şi sudoarea pot duce doar la succes, spre profesorii care le-au fost alături şi i-au înţeles, spre sponsorii care ca în fiecare an susţin valoarea şi încurajează arta, spre toţi cei care într-un fel sau altul au contribuit la reuşita unei seri.

 

Cei care s-au implicat în organizarea programului au fost Vali Stanciu pe parte de coregrafie, elevul Hulea Mirel fiind cel care a invitat o călătorie în timp în perioada lui Caragiale, punând în scenă fragmente din operele sale semnificative.

Elevii au mulţumit sponsorilor: Primăriile Spanţov şi Ulmeni, Cryss Fytnes Gym, Florăria Angel’s, Bijuteria Gili, B&D International.

Prezentatorii şi invitaţii speciali au făcut ca spectacolul să capete ţinută.

Cei doi dansatori ai categoriei “Standard” şi “Latino” Mihaela Decu şi Andrei Marinescu din Olteniţa au încântat din nou privirile spectatorilor cu graţia, eleganţa şi rafinamentul lor. Cei doi adolescenţi elevi la Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu, respective Liceul Teoretic “Neagoe Basarab” sunt elevii profesorilor Adrian şi Nicoleta Nedelcu de la Clubul Studenţesc de Dans de Societate din Bucureşti. Ei au obţinut importante şi numeroase premii la concursurile naţionale de dans de societate.