VIDEO * Miss Boboc “Nicolae Balcescu” – 2013

Vineri, 1 noiembrie 2013, am asistat la un reusit spectacol concurs realizat de liceeni, elevi ai clasei a 12 A de la liceul “Industrial” din Oltenita. Miss Boboc “Nicolae Balcescu” a adunat pe scena clubului Aqua Parc cele mai frumoase, talentate si inteligente fete din clasele a IX a ale liceului . Tema inspirata (1001 de nopti: noile povesti ale Sheherezadei), numerele artistice interesante, decorul, cursivitatea showului, prezentatorii si publicul civilizat au facut ca acest spectacol sa fie unul reusit.

miss2

Lupta dintre cele sase concurente a fost stransa pana la final. Unele dintre ele au excelat la proba artistica, altele la proba de indemanare sau proba de cultura generala. Aleasa jurilului a fost aceeasi ca si aleasa publicului, Mihaela Decu  fiind declarata castigatoarea titlului de Miss Boboc 2013. Pe 2 s-au clasat, la egalitate de puncte, Diana Calin si Maneceanu Patricia, iar pe 3 Veronica Tanase. Celelalte pozitii au fost ocupate de : 4. Iuliana Razim – 5. Anamaria Daragiu – 6. Andreea Gorneanu  .

Elevii clasei a XIIa A mai tin sa multumeasca pentru intelegere si implicare profesorilor de la Liceul “Nicolae Balcescu”, in mod special dirigintei, profesor Elena Dobra dar si coregrafilor si profesorilor de dans, Stanciu Valentina si Dan Dimitriu.

Felicitari !