Cabinetul de Recuperare Medicală Oltenita | Kinetoterapie, gimnastică medicală, drenaj limfatic, reflexoterapie

Acupunctura este parte a unui sistem integrat de asistenţă medicală primară, cunoscută sub numele de Medicina Tradiţională Chineza (TCM), care are o istorie neîntreruptă de mii de ani în China şi în alte părţi din Asia de Est. Originile acupuncturii în China pot fi urmărite cel puţin patru mii de ani, fiind unul dintre sistemele cele mai eficiente şi mai vechi de îngrijire a sănătăţii din lume.

Astăzi, acupunctura este o formă din ce în ce mai populară de îngrijire a sănătăţii, care este folosit de oameni dintr-o gamă largă de medii culturale şi sociale. Acupunctura ajută la prevenirea îmbolnăvirii, precum şi menţinerea stării de bine, tratează în mod eficient o gamă largă de boli acute şi cronice, tratează cauza principală a bolii, precum şi simptomele.

În Olteniţa, Cabinetul de Recuperare Medicală există. El presupune mai multe variante de refacere a organismului după diverse afecţiuni. Tu trebuie să vrei să îţi îngrijeşti sănătatea bine şi eficient, să scapi de boli care îţi complică viaţa.

Orice afecţiune se poate consulta şi apoi vindeca în Policlinica Spitalului Municipal Olteniţa, la etajul 2, Cabinetul de Recuperare Medicală. Te şi poţi programa la numărul de telefon 0721 170 958.

O mulţime de afecţiuni se pot trata: hernie de disc, lordoză, scolioză, cifoză, coxartroză, lumbago, sciatică, obezitate, tabagism, riduri, afecţiuni endocrino-metabolice, ale sistemului nervos sau osos, afecţiuni de colon sau splină, ale vezicii biliare, urinare, afecţiuni respiratorii, migrene, etc.

Profesor de kinetoterapie şi recuperare post-traumatică, specialist internaţional în acupunctură sujok, Gabriel Cotea, cunoaşte modalităţi de vindecare şi îngrijire a sănătăţii, metode ce nu se întâlnesc  în medicina alopată.

La Cabinetul de Recuperare Medicală se practică şedinţe de acupunctură sujok, kinetoterapie, gimnastică medicală, drenaj limfatic, masaj medical, reflexoterapie, toate cu rezultate extraordinare pentru pacienţi.

În culturile orientale tradiţionale, stilul de viaţă impunea o conduită igienică şi alimentară, un ritm echilibrat de existenţă şi comuniunea dintre om-natură-divinitate. Acupunctura, preparatele din plante medicinale, masajul şi multe alte practici terapeutice erau uzuale.

Ele ar trebui să facă parte din stilul de viaţă al nostru cotidian, al tuturor civilizaţiilor.

cabinet jpg