Cupa Unirii la fotbal organizată la Frumuşani a înscris în competiţie 8 echipe din judeţul Călăraşi

Vineri, 13 decembrie, a avut loc ultima competiţie din calendarul Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi Călăraşi pe anul 2013. Este vorba de Cupa Unirii la fotbal care s-a desfăşurat la Frumuşani, clasele V-VIII fiind jucătorii pe teren. Competiţia a adunat 8 echipe: Frumuşani, Orăşti, Şoldanu, Căscioarele, Mitreni, Valea Roşie, Budeşti şi Aprozi.

foto: facebook

foto: facebook

După 4 ore de activitate, clasamentul a fost urmatorul:

Locul I Şcoala Budeşti

LoculII Şcoala Aprozi

Locul III Şcoala Frumuşani

Menţiuni: Şcolile Şoldanu, Orăşti, Căscioarele, Mitreni, Valea Roşie

Premiile oferite participanţilor au constat în cupe, diplome, tricouri şi şepcuţe oferite de Federaţia Română Sportul pentru Toţi.

Premiile au fost oferite de prof. Cristina Dragan, presedinte AJSPT Calarasi

Premiile au fost oferite de prof. Cristina Dragan, presedinte AJSPT Calarasi

Această competiţie a încheiat calendarul pe anul 2013 al Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi. Preşedintele Asociaţiei mulţumeşte tuturor colaboratorilor şi partenerilor de activităţi, ONG-urilor şi şcolilor care au pus la dispoziţie locaţiile de desfăşurare.

„Competiţia a fost un succes chiar dacă a stârnit pasiuni şi chiar nervi, însă a fost o dovadă că şi în acest sport fiecare echipă şi-a dorit să câştige. De altfel, fiecare competiţie din calendarul sportiv al anului are rolul său, este importantă pentru ceea ce transmite. Va fi timp pentru fiecare pentru că această cupă a încheiat anul 2013, dar altele sunt gata de start începând cu 2014. Ne dorim ca şi anul viitor aceste competiţii să descopere în elevii participanţi fair-play-ul sportiv, bucuria şi determinarea competiţională. Şi fotbalul uneşte, iar asta a fost demonstrat în teren.Vineri va avea loc GALA VOLUNTARULUI unde Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi va acorda trofeul voluntarului junior pe anul 2013.” declară pentru olteniteanul.ro prof. Cristiana Drăgan, preşedintele Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi.