În judeţul Călăraşi, Moş Nicolae a dat Cupa fotbaliştilor

Vineri, 6 decembrie a.c. a avut loc Cupa „Moş Nicolae” la fotbal. Competiţia organizată de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Călăraşi s-a desfăşurat la Frumuşani, şi anul acesta profesor Cristiana Drăgan fiind mentorul acţiunii sportive.

frumusani 2

Cupa a adunat 6 echipe mai exact Budeşti, Orăşti, Luica, Frumuşani, Aprozi, Şoldanu.
Premiile au constat în cupe, diplome şi mingi marca “adidas”

frumusani 1

Localitatea Frumuşani este şi în această săptămână gazda unei alte competiţii, Cupa Unirii, ce se află la a 8-a ediţie şi care va fi organizată de Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Călăraşi.

Clasamentul a fost următorul:

Locul I Şcoala Frumuşani
Locul II Lcoala Aprozi
Locul III Şcoala Şoldanu
Menţiuni: Şcolile Budeşti, Orăşti, Luica

frumusani 5

Profesoara Drăgan mulţumeşte conducerii Şcolii Frumuşani pentru găzduire. “E sărbătoare, ne-am pregătit de ceva vreme şi am reuşit zic eu ca totul să fie cum ne-am dorit. Mai ales că deviza mea este aceea că nu se face nimic fără mişcare sportul fiind de fapt viaţa însăşi. În final nu au existat învinşi şi învingători, pentru că totul s-a transformat într-o relaxare şi plăcere la care au participat atât jucătorii cât şi prietenii lor aceştia din urmă cu galeria. Competiţia poate fi considerată o reuşită, în condiţiile în care s-a bucurat de o participare destul de numeroasă. S-a demonstrat încă o dată că fotbalul este regele sportului, place şi are trecere printre tinerii din judeţul nostru. Cu următoarea competiţie, Cupa Unirii, închei şi calendarul AJSpT de anul acesta. Astfel, urez tuturor La Mulţi Ani cu ocazia acestor zile frumoase de iarnă şi sărbătoare, să aibî un 2014 plin de realizări profesionale, iar sportivilor le doresc putere de muncă pentru a face în continuare ceea ce le place. Sănătate şi toace cele bune” încheie declaraţia de presă profesor de sport şi preşedintele Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi, Cristiana Drăgan.

frumusani 4