VIDEO * Ce n-ai vazut la tv | Rezumat Rapid Bucuresti – Unirea Manastirea. La final s-a dat startul petrecerii :)

Rapidiștii au terminat sezonul de săptămâna trecută, dar Viorel Moldovan își ține încă jucătorii în priză. Un meci amical jucat la Mânăstirea a fost prilejul perfect pentru a îmbina fotbalul cu plăcerile pe care le aduc sărbătorile de iarnă.

foto: dolce sport

foto: dolce sport


Rapid a încheiat prima parte a campionatului pe primul loc în Liga a II-a, la egalitate de puncte cu Unirea Slobozia, dar Viorel Moldovan a mai amânat vacanța. Giuleștenii au jucat un amical pe terenul Unirii Mânăstirea, o echipă din Liga a IV-a, seria Călăraşi. A fost 8-1 pentru alb-vişinii.

“Am onorat o invitatie a bunului meu prieten, senatorul Liviu Tomoioaga, si ma bucur ca am reusit sa venim aici la Minastirea, sa facem un joc amical, pana la urma a fost un antrenament foarte reusit”, a spus Viorel Moldovan la finalul meciului.

“Mereu e binevenita o relaxare, am venit aici sa jucam fotbal de placere, cum am facut-o si pana acum. Ma bucur ca ne-au invitat si ne-au primit cu bratele deschise”, a completat Alexandru Ioniță.

La final, jucătorii Rapidului s-au alăturat localnicilor la serbarea de tăierea porcului. Cel mai imporesionat a fost nigerianul Rhema Obed, școlit la Arsenal.

“E prima dată când mănânc porc. A fost bun, a fost gustos, e ok, mi-a plăcut”, a spus Obed.