VIDEO * Un tanar de 20 de ani din Luica si-a omorat tatal si bunica. Cum a incercat sa isi acopere urmele

Dubla tragedie in a doua noapte de Craciun, in comuna Luica  din judetul Calarasi. Un tanar de 20 de ani si-a omorat tatal si bunica, dupa care a dat foc locuintei, sperand ca va sterge urmele.

foto: protv.ro

foto: protv.ro

Si-a sunat apoi un prieten si i-a marturisit crima, dar baiatul, socat, le-a spus cunoscutilor ce s-a intamplat, iar suspectul a fost prins. Daca va fi gasit vinovat pentru fapta sa, isi va petrece tineretea in spatele gratiilor.

Fie ca stia, fie ca nu, Ionut Tudor a copiat la indigo grozavia produsa in noaptea de Craciun in judetul Constanta. Crima urmata de incendiere.

Primul lucru pe care l-a facut a fost sa-si anunte prietenii de cele intamplate, dupa care in momentul in care a realizat ca il asteapta ani grei de puscarie pentru omor calificat, a incercat sa fuga si sa-si piarda urma. Naa ajuns prea departe, pentru ca localnicii l-au vazut, l-au imobilizat si l-au predat politistilor.

Inainte sa fuga, Ionut si-a sunat cel mai bun prieten si a marturisit totul.

Nimeni nu intelege de ce Ionut si-a ucis bunica, mai ales ca femeia l-a crescut de mic, dupa ce parintii lui s-au despartit.

Ionut Tudor a fost audiat de politisti si procurori.

Este cercetat pentru infractiune de omor deosebit de grav si risca o pedeapsa de 25 de ani, sau poate chiar inchisoare pe viata„, a declarat procurorul Xenofonte Purcarea.

Ionut va sta dupa gratii, in timp ce rudele se vor ocupa de inmormantarea bunicii si tatalui sau.

sursa: stirileprotv.ro