2014 cu premii de la MC Service! Ei sunt castigatorii concursului nostru! VIDEO

Cel mai tare concurs al anului 2013 din mediul online local s-a incheiat ieri cu acordarea premiilor pentru cei 3 castigatori. 

Membri din staff-ul firmei MC Service  au premiat pe cei mai votati trei poeti din concursul ce a avut startul la mijlocul lunii noiembrie pe siteul partener, olteniteanul.ro. Inainte de momentul festiv, s-a ciocnit un pahar de sampanie in cinstea noului an dar si implinirii a 20 de ani de activitate a societatii MC Service in peisajul oltenitean.

Cu 544 de voturi, Bogdan Bold a fost declarat castigatorul locului 3 si a intrat in posesia unui aparat foto Nikon. Pe doi s-a clasat Adina Voicu, cu o poezie ce a primit 812 voturi. Adina a fost premiata de organizatori cu o tableta Serioux. Marele castigator a fost declarat Mihai Paraschiv care a strans numai putin de 1.188 de voturi. Tanarul care isi serbeaza azi ziua de nastere a primit un televizior LED cu diagonala de 26 inch.

Felicitari celor trei castigatori. Aceleasi felicitari, pentru toti participantii, concurenti, dar si sustinatori, care au intrat in jocul nostru, sarbatorind impreuna, sfarsitul unui an 2013, cu bune si cu rele. Va pregatim noi surprize in viitorul apropiat, asa ca ramaneti aproape de noi !