Accident pe DN4. O fata de 23 de ani a murit iar alte 5 persoane au fost rănite 2

Astazi 21 ianuarie pe DN 4, în jurul orei 07,40, s-a produs un accident soldat cu decesul unei persoane si ranirea altor cinci. V. Marian, de 49 ani, din orasul Busteni, judetul Prahova, conducea un autoturismul Ford. Acesta a patruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitara, ce tracta o semiremorca, autoutilitara condusa de C. Gheorghe, de 60 ani, din orasul Pantelimon, judetul Ilfov.

Accident pe DN4 la Km 31

Accident pe DN4 la Km 31

Potrivit surselor noastre din politie, în urma impactului, autoutilitara a intrat pe contrasens, unde a lovit autoturismul marca Daewoo Matiz, condus regulamentar de I. Gheorghita, de 27 ani, din municipiul Bucuresti. În urma accidentului a decedat D. Carmen, de 23 ani, din comuna Luica, judetul Calarasi, iar conducatorul autoturismului Daewoo precum si alte patru persoane (trei pasageri în autoturismul Daewoo si conducatorul autoutilitarei) au suferit rani corporale ce au necesitat interventie medicala.

ACC1DN

Conducatorii auto, V. Marian si C. Gheorghe, au fost testati de politisti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Celor trei conducatori auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Carmen Mirela Dobre si-a pierdut viata in accidentul produs astazi pe DN4

Carmen Mirela Dobre si-a pierdut viata in accidentul produs astazi pe DN4

Potrivit aceleiasi surse, cercetarile continua pentru stabilirea împrejurarilor exacte în care s-a produs accidentul.

ACC2DN4

ACC3DN4