Descindere cu mascati la localurile de noapte din Oltenita | FOTO

La nivelul conducerii politiei municipiului Oltenita si sectiei 2 de Politie Rurala Oltenita, a fost organizata, in noaptea de sambata spre duminica, o actiune pentru mentinerea ordinii si linistii publice si prevenirea si combaterea infractiunilor cu violenta pe raza municipiului Oltenita si a comuniei Radovanu.

La activitatile care s-au desfasurat in intervalul orar 22:00 – 04:00 , in timpul acestora au fost verificate 7 societati comerciale, respectiv baruri, discoteci si sali de jocuri de noroc de pe raza municipiului Oltenita si din comuna Radovanu, politistii legitimand aproximativ 300 de persoane fara a fi constatate abateri de la normele legale in vigoare. Activitatile de acest gen vor fi desfasurate si in perioada urmatoare pentru prevenirea producerii unor evenimente negative care ar putea afecta linistea publica si siguranta cetatenilor.

Conform purtatorului de cuvant al IPJ Calarasi, inspector principal de poliţie Ramona Tudor, in urma actiunii nu au fost depistate droguri si alte substante interzise prin lege.