Olteniţa are un nou antrenor! Bogatu a lăsat Modelu pentru CSM

Conform www.sportcalarasean.ro, Virgil Bogatu este de ieri antrenorul echipei CSM Olteniţa!

Tehnicianul Virgil Bogatu a părăsit echipa Înainte Modelu. Acesta a lăsat formaţia lui Gheorghe Dobre pe primul loc în Liga 4-a şi s-a dus la Olteniţa să salveze echipa locală de la retrogradare. „Pentru acest lucru, antrenorul calarasean intentioneaza sa transfere 7-8 jucatori din Bucuresti, dar si cateva nume importante din Liga Tractoristilor, precum Razvan Iordache, Petre Ungureanu, Dorin Lemnaru, Gigi Ionita, Ionut Prefac sau Mirel Pena. Bogatu a ales sa paraseasca clubul din Modelu din cauza unor neintelegeri cu Victor Neagu. In momentul in care antrenorul a cerut ca perioada de pregatire sa debuteze la 14 ianuarie, Neagu, impins de la spate de primarul Gica Dobre – Barbosu, nu a fost de acord cu acest lucru, motivand ca echipa din Modelu nu dispune de resursele financiare necesare unei perioade de pregatire de durata”, scrie site-ul www.sportcalarasean.ro.

Virgil Bogatu

Virgil Bogatu – foto: editia.ro

Bogatu este unul dintre cei mai reprezentativi antrenori ai judeţului. Actualul tehnician are o carte de vizită impresionantă la clubul de pe malul Borcei. Virgil Bogatu a făcut parte din „echipa de aur„ a orașului care a promovat în Divizia B în anii 87-88, un lot din care mai făceau parte: Petrişor Toma, Ghiuţă Adrian, Marian Zamfir, Marin Dorin, Borcan Costel, Constantin Petre, Vasilescu Marian, Vasile Sebe, Marian Florea, Ştefan Marin, Valerian-Virgilică Bogatu, Gheorghe Vlase, Nicolae Valentin, Mircea Banu, Isacov Dănuţ-Grigore, Petcu Ion, Pînzaruc Eugen, Nelu Farin, Georgel Muşat, Stancu Florin, Ştefan Constantin, Nicuşor Marcu, Marin Ştefan II, Florin Marin. Antrenor principal – Marian Catană.

Ca jucător a început la 19 ani la echipa Sportul Studențesc în anii 79-80. Din 80-81 a trecut la Șoimii Sibiu, iar la finalul sezonului a ajuns la Călărași. După câteva sezoane, Virgil Bogatu a fost împrumutat la Dorostol Silistra (Bulgaria), acolo unde a și promovat în prima ligă a vecinilor de peste Dunăre.

După cariera sa de jucător, Bogatu s-a apucat de antrenorat. Tehnicianul a pregătit mai multe echipe din județul nostru dar și din afara țării.

sursa: editia.ro