Tineretul Liberal oltenitean s-a mobilizat pentru activitati de voluntariat

Joi, 30 ianuarie, aproximativ 15 membri ai Tineretului Liberal Olteniţa s-au înarmat cu lopeţi, ajutând astfel persoane aflate în imposibilitatea de a-şi curăţa spaţiile din faţa locuinţelor sau cele din curţi.

 

tn

 

Potrivit tinerilor liberali, acţiunea a fost un prilej, ocazie hibernală de a întinde o mână la nevoie. Tinerii au încercat să ofere un exemplu tuturor cetăţenilor în special celor de vârsta lor, că nu este o ruşine să ieşi cu lopata să cureţi drumurile de zăpada. „Am considerat că este nevoie să ajutam persoanele care nu îşi pot deszapezi singuri curtea şi trotuarele. Am vrut în acelaşi timp să atragem atenţia asupra faptului că si ceilalti concetăţeni pot face acelaşi lucru pentru semeni de-ai lor”.

 

TNL la zapada (6)

 

Mihai Neagu, vicepreşedintele Biroului Judeţean al Tineretului Naţional Liberal (TNL) Călăraşi declară presei că organizaţia din care acesta face parte se deschide cu idei, proiecte de viitor pe care tinerii le doresc împlinite: “În cadrul TNL Oltenita există multe propuneri de proiecte, care în timp se vor realiza. Pentru mine, TNL Olteniţa este o a doua familie”, precizează Mihai Neagu.

 

 

„Am hotărât să deszăpezim persoanele vârstnice, ca un exemplu pentru  cetăţenii municipiului Olteniţa, să ne mobilizăm si să nu aşteptăm doar intervenţia autorităţilor locale, pentru că fiecare avem la îndemână o lopată cu care să putem face un trotuar cât mai uşor de circulat”, este punctul de vedere al TNL Olteniţa.