Accident sau voia lui Dumnezeu? In stare grava dupa ce a cazut de pe schela intr-o biserica din Oltenita

Un bărbat de 41 de ani a căzut de pe o schelă din interiorul bisericii „Sf. Constantin si Elena” din Olteniţa. Acesta se află în stare extrem de gravă la Spitalul „Arsenie Bagdasar” din Bucureşti

Un bărbat de 41 de ani din localitatea Ulmeni a căzut luni de pe o schelă din Biserica „Sf. Constantin si Elena” Olteniţa din apropierea stadionului. Potrivit informaţiilor noastre, bărbatul fusese chemat pentru o reparaţie la partea electrică a bisericii, însă nefiind persoană autorizată, nu a îndeplinit toate formalitaţile care se cer în astfel de situaţii, protopopul Marian Necula fiind cel care a apelat la serviciile acestuia şi altor 2 persoane care lucrau în acel moment în biserică. V. Marian a fost dus de urgenţă la Spitalul Olteniţa, unde a fost cât de cât echilibrat, medicii încercând să facă tot ce este posibil pentru a-l ţine în viaţă sau salva, date fiind rănile multiple şi extrem de grave. Potrivit doctorului chirurg aflat de gardă ieri, Vlaicu Florin Soare, pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranian grav, o potoragie dreaptă, era comatos, s-au înregistrat fracturi costale pe partea dreaptă, un traumatism abdominal. După ce accidentatul a fost intubat de medicul ATI, Bogdan Iordăchescu, bolnavul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul „Arsenie Bagdasar” din Bucureşti. „Nu avem nici o informaţie până acum despre starea pacientului, însă şansele de supravieţuire când a plecat de aici erau minime, aproape inexistente” declară medicul Florin Soare.

Biserica "Sf. Constantin si Elena" Oltenita

Biserica „Sf. Constantin si Elena” Oltenita

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, inspector Ramona Tudor, a declarat pentru olteniteanul.ro că la locul accidentului s-au deplasat poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Olteniţa, împreună cu un tehnician criminalist pentru efectuarea cercetărilor. „Din primele verificări, bărbatul se afla pe schela din interiorul  bisericii pentru o remediere electrică. În timp ce lucra, a căzut şi s-a lovit cu capul de pardoseala bisericii. El cu alte două persoane se aflau în biserică şi lucrau la ce fuseseră angajaţi. S-a întocmit dosar penal pentru a se cerceta în ce condiţii munceau persoanele, precum şi cum s-a produs vătămarea corporală a lui V. Marian.” declară inspector principal de poliţie Ramona Tudor.