Aurel Bara: „Nu l-am amenintat cu moartea! Consilierul Cercel apare acum in rolul de Mesia!”

Intr-un material publicat de noi saptamana trecuta, Florian Cercel declara ca a fost amenintat cu moartea de catre consilierul PER, Aurel Bara. Cercel despre Bara: “M-a jignit, mi-a spus , Măi javră bătrână, lasă oamenii ăştia în pace, şi vezi că tu mergi cu bicicleta, eu merg cu maşina şi e posibil să ne întâlnim, adică să dea cu maşina în mine.” 

Aurel Bâră, preşedinte Partidul Ecologist Roman, filiala  Calarasi

Aurel Bâră, preşedinte Partidul Ecologist Roman, filiala Calarasi

Consilierul partidului ecologist roman,filiala Calarasi,  a reactionat rapid si ne-a declarat, intr-un drept la replica, ca nu l-a amenintat in niciun fel pe fostul viceprimar.

Bara: „Domnul Cercel este simpatic. NU l-am amenintat cu moartea niciodata pe domnul Cercel, e doar o fabulatie a dansului. Ba dimpotriva, cred ca l-am ajutat ca l-am votat pentru postul de viceprimar. Desi la momentul respectiv, fostul meu coleg, Petre Leonard, mi-a spus ca nu are rost sa-l votam pe Cercel pentru ca nu are caracter. Leo, acum mi-am dat seama ca ai avut dreptate, iarta-ma!”

Aurel Bara, consilier PER:  ” Domnul Cercel mi-a transmis mie si unui coleg de partid, pe strada, cuvinte jignitoare ce nu pot fi reproduse” . ” Sunt dispus sa fac pace, dar consilierul Cercel nu reprezinta un adversar pentru mine. Dansul apare acum in rolul de Mesia, de salvator al orasului..  ii reamintesc ca a fost viceprimar in ultimele doua legislaturi. „Au condus orasul 8 ani de zile, nu am avut cultura, nu am avut sport , nu am avut facilitati create pentru firme pentru a investi in Oltenita. Dimpotriva, ne-au plecat. Stim cu totii ce constructie se realizeaza la Curcani. Personal consider ca trebuia facuta in Oltenita.” vezi VIDEO