2% din Colegiul 5, pentru Colegiul 5!

2% din Colegiul 5, pentru Colegiul 5! ~ Căscioarele, Chirnogi, Chiselet, Crivăț, Mitreni, Radovanu, Spanţov, Ulmeni, Olteniţa

Stimaţi concetăţeni, Până pe 26 mai 2014, fiecare dintre dumneavoastră poate realiza un act simplu de donaţie, dar nobil, prin depunerea formularului 200, respectiv a formularului 230 de către firme, pentru redirecţionarea a 2% din impozitul pe venitul persoanelor fizice, respectiv din impozitul anual al firmelor ( http://anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/formulare_programe_utile/formulare_explicatii/ ).
Raluca Surdu, deputat

Raluca Surdu, deputat PNL

PROPUNEREA MEA ESTE SĂ PĂSTRĂM ACEȘTI BANI ÎN COMUNITĂȚILE COLEGIULUI 5!

Pentru aceasta, vă rog aflați organizaţiile non-guvernamentale care activează în comunitatea dumneavoastră din Colegiul 5 și să alegeți una dintre ele ca beneficiară a redirecționtării celor 2%. De asemenea, ne puteți comunica date despre activitatea acestora, urmând ca acestea să fie subiect al campaniei noastre publice ”2% din Colegiul 5, pentru Colegiul 5!”. Dumneavoastră faceți posibil acest demers!

Pentru a putea fi luate în considerare, informaţiile despre aceste entităţi trebuie să cuprindă:

– numele complet
– data înfiinţării
– membrii conducerii
– viziunea şi misiunea înfiinţării
– activităţile derulate în anul 2013
– activităţile propuse pentru anul 2014.

Trimiteți descrierile pe adresa de email: raluca.surdu@cdep.ro, sau depuse în format imprimat pe hârtie şi format electronic la Centrul de resurse pentru iniţiativă şi acţiune – Olteniţa din Bulevardul Republicii 24.

Fiți cetățeni activi, fiți implicați!

ÎMPREUNĂ.FACEM.BINE.

Raluca Surdu

Deputat Colegiul 5 – Călărași