Agresorul profesorului Hiticas a fost prins ! Vezi cine este si cum arata tanarul de 20 de ani

UPDATE – Ieri, 3 aprilie, poliţiştii olteniţeni au prezentat Judecătoriei Olteniţa cu propunere de arestare preventivă pe C. Adrian, de 20 ani, din Municipiul Olteniţa, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie asupra părţii vătămate H. Alexandru, de 63 ani, din aceeaşi localitate, ocazie cu care pe numele tânărului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile, scrie purtoatorul de cuvant al IJP Calarasi, Ramona Tudor.

chiruadrian

_______________________________________________________________

Investigaţiile efectuate de poliţiştii din Olteniţa privind tâlhăria comisă în noaptea de 31 martie a.c., asupra profesorului Alexandru Hiticaș, in varsta de 63 ani, din municipiul Olteniţa, au condus la identificarea şi prinderea persoanei bănuite de săvârşirea faptei.

Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat ieri pe C. Adrian, de 20 ani, din Olteniţa, pe care-l bănuiesc de faptul că a pătruns fără drept în apartamentul lui H. Alexandru, cu intenţia de a sustrage bani şi bunuri, însă, fiind surprins, a agresat victima şi a fugit.

Adrian Chiru, 20 ani este suspect de talharie

Adrian Chiru, 20 ani, este suspect de talharie

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, urmând să fie prezentat astăzi Judecătoriei Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă.

Conform surselor,  Hiticaș se simte mai bine și începe să își revină. În seara incidentului nu a fost vorba de un singur agresor, ci de doi. În afara genții diplomat în care se aflau banii de excursie, cei doi i-au furat și telefonul mobil.