Dan Diaconescu la Oltenita ! VIDEO si Galerie FOTO

Candidatul PP-DD, la alegerile europarlamentare, Dan Diaconescu, a fost in după-amiaza acestei zile la Olteniţa, in cadrul turneului național pe care îl întreprinde în campania electorala a alegerilor europarlamentare 2014, în județul Călărași.

Intrarea coloanei PP-DD – PARTIDUL POPORULUI DAN DIACONESCU – în Oltenita, a avut loc la ora 17:oo, in parcul central, acolo unde, membri de partid si simpatizanti, l-au asteptat cu interes pe „omul promisiunilor”.

Lui Dan Diaconescu i s-au mai alaturat, la Oltenita, presedinta PP-DD Simona Man, Liliana Minca, fosta „sefa” a Loteriei Romane si actual deputat PP-DD, Maria Dragomir, deputat PP-DD de Calarasi si Mihai Filimon, presedintele filialei PP-DD Oltenita. Asa cum a obisnuit, Diaconescu le-a vorbit oamenilor in aer liber, langa masina de caravana a partidului. Patronul OTV, televiziune care a ramas fara licenta CNA,  nu a plecat de la Oltenita inainte de a-i chema pe oameni la vot dar a si promis, asa cum se intampla de ceva ani incoace, salvarea Romaniei.

In cursul acestei seri, caravana PP-DD va ajunge si la Calarasi.