Esti somer si vrei un job ? Atunci nu rata evenimentul de vineri, 11 aprilie, de la restaurantul Modern

CONFERINTA DE PRESA DE LANSARE A PROIECTULUI
“Centrul de resurse in turismul montan”

Fundatia Amfiteatru, în parteneriat cu Asociatia Harmony si Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23, organizeaza vineri, 11 aprilie 2014, incepand cu ora 12:00, la Restaurantul Modern din Municipiul Oltenita, judetul Calarasi, lansarea proiectului “ Centru de resurse in turismul montan”.
Proiectul “Centrul de resurse in turismul montan” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 si are ca obiectiv general cresterea sanselor de integrare pe piata muncii a persoanelor inactive, a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si a somerilor de lunga durata prin formarea profesionala in domeniul turismului.

cautlocmunca
Grupul tinta este format din 560 de persoane, distributite astfel: 180 de someri de lunga durata din care 45 someri de lunga durata tineri, 50 de persoane inactive, 330 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca. Toate aceste persoane vor beneficia in mod direct atat de informare, consiliere si orientare profesionala, cat si de instruire, formare si certificare profesionala.
Scopul conferintei este de a prezenta cadrul general al proiectului si de a dezbate impreuna cu partenerii sociali, cu reprezentantii grupului tinta si ai institutiilor publice necesitatea formarii resursei umane in turism. Sunt asteptati sa participe reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale, specialisti din turism, angajati si investitori, dar si reprezentanti ai mass media locale.
In cadrul conferintei se vor aborda teme precum necesitatea implementarii proiectului, beneficiile serviciilor de informare, consiliere si formare profesionala, precum și contributia pe care proiectul ”Centrul de resurse in turismul montan” o va aduce sectorului turistic din regiune.
Pentru mai multe detalii privind conferinta de lansare sau proiectul “Centrul de resurse in turismul montan”, va rugam sa ne contactati la:

contamfi