Marius Dociu, olteniteanul.ro : ” Nu intru in politica! Aici, oamenii cu bun simt sunt maziliti!”

In toamna anului trecut, jurnalistul Marius Dociu, proprietarul siteului www.olteniteanul.ro, a fost abordat de Dragos Coman, presedintele partidului Miscarea Populara Calarasi, pentru a-i propune intrarea in politica. Si nu oricum!   Lui Marius i s-a oferit postul de presedinte al filialei din Oltenita , asta daca cimenta pana in primavara o organizatie solida aici. Mutarile  din ultima perioada nu i-au priit tanarului oltenitean, astfel, odata cu venirea lui Aurel Nicolae in PMP, Dociu a decis sa renunte si sa iasa din scena politica.

Marius Dociu, la o conferinta de presa PMP Calarasi

Marius Dociu, la o conferinta de presa PMP Calarasi

Marius Dociu: ” Nu pot spune ca am priceput exact cu ce se mananca politica, insa mi-am dat seama, in timpul asta scurt,  cam care sunt jocurile si interesele. Am acceptat propunerea lui Dragos (n.r. Coman ) pentru ca mi-a placut viziunea lui, modul in care a inchegat o organizatie puternica la Calarasi si ca , de cele mai multe ori, eram pe aceiasi lungime de unda. Dragos m-a convins ca pot fi omul cheie aici la Oltenita si mi-a dat asigurari ca drumul impreuna va fi unul lung. Odata cu venirea ex PNL-istului Aurel Niculae la PMP, lucrurile nu au mai fost la fel, si asta pentru ca urma ca omul care a construit PMPul la Calarasi sa fie inlocuit cu cineva care schimba corabia dupa cum bate vantul. Nu pot spune ca nu am incredere in Aurel Niculae, insa eu ii eram fidel unui baiat extraordinar, Dragos Coman. Ii urez mult succes in continuare in tot ceea ce va intreprinde, fie ca va ramane sau nu presedinte al PMP Calarasi. „

Dragos Coman, PMP Calarasi

Dragos Coman, PMP Calarasi

Intrebat daca va intra iar in politica, Marius Dociu a zis ca nu exclude pe viitor o implicare , insa a tinut sa precizeze ca va sta departe pentru cel putin 3, 4 ani de acum.

M.D. : „Prioritatile mele sunt altele acum. Poate nu eram prea copt pentru politica. Aici, oamenii cu bun simt sunt maziliti”

Marius Dociu este, din 2008, proprietarul portalului de stiri olteniteanul.ro, unul dintre cele mai importante site-uri informative din judetul Calarasi. In 2013, olteniteanul.ro a fost pe locul 1 in judet ca numar de vizitatori, conform trafic.ro.